GoodHouse | Još jedna zdravstvena ustanova ukazala je poverenje GoodHouse-u! Dom Zdravlja Ruma.
Održavanje higijene, bolnice, pošte, čišćenje,
17105
single,single-post,postid-17105,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Još jedna zdravstvena ustanova ukazala je poverenje GoodHouse-u! Dom Zdravlja Ruma.

glavni-ulaz-1024x610

Još jedna zdravstvena ustanova ukazala je poverenje GoodHouse-u! Dom Zdravlja Ruma.

Dom zdravlja “Ruma” sprovodi mere primarne zdravstvene zaštite u opštini Ruma. Ustanova danas predstavlja zaokruženu radnu celinu u prostornom, kadrovskom i tehničko-tehnološkom sadržaju. U potpunosti je obezbeđena kvalitetna zdravstvenu zaštita u službama centralnog objekta u gradu i u zdravstvenim stanicama i ambulantama na teritoriji naseljnih mesta opštine Ruma u oblastima opšte medicine, zdravstvene zaštite žena, zdravstvene zaštite dece, polivalentne patronaže, stomatološke zdravstvene zaštite, hitne medicinske pomoći, laboratorijske dijagnostike, rendgen dijagnostike, kućnog lečenja i zdravstvene nege, medicine rada, pneumoftiziološke zaštite, higijensko-epidemiološke zaštite, fizikalne medicine i rehabilitacije, interne medicine, oftamologije, neuropsihijatrije, dermatovenerologije, otorinolaringologije i medicinskog snabdevanja.
Sa kadrovskim potencijalom uspešno odgovara najsloženijim poslovima primarne zdravstvene zaštite sa medicinskom uslugom visokog standarda, kako opšte medicinskom tako i specijalističkom.Težište rada ustanove je usmereno na preventivne mere zdravstvene zaštite preko sistema savetovališta u službama koje su u punoj funkciji s ciljem da se bolest otkrije i spreči. Velika pažnja se posvećuje stručnom usavršavanju zdravstvenog osoblja, bez čega nema ni napretka.

Više o tome na adresi: http://www.dzruma.rs

No Comments

Post A Comment