GoodHouse | Pošte
Održavanje higijene, bolnice, pošte, čišćenje,
16857
page,page-id-16857,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pošte

Održavanje higijene u objektima JP POŠTA SRBIJE

Poslovima koji podrazumevaju čišćenje i održavanje objekata poput Pošta Srbije i svih drugih prostorija, bavimo se veoma profesionalno i odgovorno. Naše poslovanje svakodnevno usmeravamo ka praćenju inovacija na tržištu po pitanju čišćenja i održavanja objekata. Naš tim koji je prošao adekvatnu obuku uz pomoć savremenih mašina i sredstava za čišćenje završiće sve poslove vezane za čišćenje i održavanje u rekordnom roku.

Smatramo da higijena, kako lična tako i higijena objekata i prostorija u kojima boravimo zaista čini ``polovinu`` zdravlja.

Nije potrebno posebno naglašavati da prostor javnih objekata POŠTA SRBIJE mora biti besprekorno blistav, upravo zbog velike koncentracije ljudi. Iz tog razloga, neophodno je angažovati profesionalce, odnosno servise i agencije koje se bave pružanjem usluga čišćenja i održavanja među kojima je upravo nama ukazano odavno opravdano poverenje.

Javno Preduzeće POŠTA SRBIJE Beograd,Takovska br.2