GoodHouse | Pranje tvrdih podnih površina
Održavanje higijene, bolnice, pošte, čišćenje,
16940
page,page-id-16940,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pranje tvrdih podnih površina

Pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih površina

Primenjuje se na pločicama, mermeru, granitu, parketu, laminatu, betonu, fero betonu, gumi… Ova vrsta podnih obloga najčešće se koristi u proizvodnim halama, magacinima, fabrikama, tržnim centrima, raznim lokalima… Obično dnevno održavanje vremenom postane nedovoljno pa se u ovim situacijama preporučuje mašinsko pranje sa jačim hemikalijama i specijalnim filcevima da bi se odstranila sva nečistoća koja se vremenom nataložila. Nakon temeljnog pranja može se uraditi impregnacija, poliranje ili kristalizacija u zavisnosti od vrste poda, namene i Vaših zahteva.

Mašinsko pranje tvrdih podova

Mašinsko pranje pločica, mermera, granita, laminata, betona, fero betona, gume…Vršimo mašinsko pranje sa profesionalnim hemikalijama i specijalnim filcevima da bi se odstranila sva nečistoća koja se vremenom nataložila. Nakon temeljnog pranja može se uraditi impregnacija, poliranje. Mašinsko pranje ovih vrsta podnih obloga vršimo u proizvodnim halama, magacinima, fabrikama, tržnim centrima, garažama, raznim lokalima.

Mašinsko pranje podova garaža, magacina, platoa…

Profesionalno mašinsko pranje podova garaža, magacina, platoa, dvorišta i ostalih tvrdih podova

Pranje – čišćenje mermera

Usluga mašinskog dubinskog čišćenja svih vrsta nečistoća, zadržavajući pri tom prirodan izgled i strukturu materija

 

  • Mašinsko pranje mermera
  • Kristalizacija mermera