GoodHouse | Pranje prozora
Održavanje higijene, bolnice, pošte, čišćenje,
16915
page,page-id-16915,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pranje prozora

Pranje prozora je posao, koji je potreban u svakoj kući. Svi ljudi makar 2 puta godišnje peru prozore u svojim stanovima. Prilikom toga svesni smo da pranje prozora sa spoljne strane predstavlja određeni rizik. Takav rizik se znatno povećava, ako je površina prozora nekoliko puta veća od površine prozora u standartnom stanu. Moguće je i da ceo zid zgrade predstavlja veliki prozor, kao na primer u atrijumu. U tom slučaju je nemoguće stajati na podprozorniku ili na stolici da bi se opralo staklo. U većini savremenih zgrada se ugrađuju prozori sa ograničenom pokretlivošću prozorskih ramova, prozori koji se ne otvaraju i dekorativno zastakljene fasade.

prozor

Da bi se kvalitetno opralo staklo, koriste se specijalna sredstva za pranje i čišćenje, koja ne stvaraju fleke i ne dozvoljavaju da duže vreme očišćena površina zapraši. Uticaj okoline veoma utiče na izgled fasade. Naša Kompanija„ Good House   predlaže kvalifikovane usluge za pranje prozora, za uklanjanje sa fasade bilo koje prljavštine. Pranje prozora je moguće u poslovnim centrima i u privatnim kućama (pranje u stanovima,  centrima kolektivnog smeštaja ).

Pranje stakla

Pranje fasade

Čišćenje različitih konstrukcija